Aвстриецът Рудолф Бройс  посвети целия си живот на намирането на

...
Aвстриецът Рудолф Бройс  посвети целия си живот на намирането на
Коментари Харесай

Известната рецепта на Рудолф Бройс за сок, който лекува целия организъм

Aвстриецът Рудолф Бройс  посвети целия си живот на намирането на дейно естествено средство за лекуване на рак.

Той измисли рецепта за специфичен сок, който дава отлични резултати при лекуването на това заболяване.

Чрез този способ той излекува повече от 45 000 души, които страдат от рак и други нелечими заболявания. Бройс споделя, че ракът може да оцелее единствено благодарение на протеини.

Затова той създава специфична 42-дневна хранителна стратегия, по време на която се пие единствено чай и специфичен зеленчуков сок, чиято съществена съставна част е цвеклото. През този интервал раковите кафези гладуват и умират, а здравето на целия организъм се усъвършенства.

Сокът се подготвя извънредно от екологично чисти артикули и включва:

Цвекло (55%)
Морков (20%)
Корен от целина (20%)
Картофи (3%)
Репички (2%).

Поставете всички тези съставки в блендер, пасирайте до гладкост и това е! Вашият сок е подготвен. Важно е да се означи, че не би трябвало да приемате огромни дози, а би трябвало да пиете толкоз, колкото тялото ви се нуждае.

Цвеклото е добре прочут лек за левкемия. Благодарение на аминокиселината бетаин има противоракови свойства. Консумацията на този зарзават има позитивен резултат при левкемия и доста други типове рак.

Ако постоянно ядете цвекло, това ще ви помогне да се борите със болести, породени от оксидативен стрес, а фибрите от цвекло могат да понижат равнищата на холестерола в кръвта с до 40%. Освен това възстановява кръвното налягане и спомага за поддържане на еластичността на кръвоносните съдове.

Този сок се предлага изключително за бременни дами. Цвеклото е цялостно с фолиева киселина, която предотвратява доста болести при новородените. Сокът от алено цвекло подтиква черния дроб и жлъчния мехур и защищава от запек.

Комбинирайте го с моркови, тази композиция може да помогне при подагра, проблеми с бъбреците и жлъчния мехур. Също по този начин този сок оказва помощ при главоболие и зъбобол, дизентерия, болки в костите, менструация и акне.

Гответе с обич и бъдете здрави!

 

© 2022


© 2022

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР